Ultimii patru concurenti care vor intra, incepand de luni, in lupta pentru marele titlu de Cel mai bun cofetar amator din Romania si premiul de 25.000 Euro sunt: Marinela Sarchizan, Irina Bucur, Ionela Cristea si Daniel Ioan.

Marinela Sarchizan recunoaste ca motivul principal pentru care s-a apucat serios de gatit prajituri este relaxarea. Mama a fost cea care i-a deschis calea catre cofetarie, prin prajiturile simple, iar apoi Marinela a studiat retete complicate pe care le incearca in propria bucatarie. Cel mai important lucru pentru ea este satisfactia pe care o simte atunci cand ii sunt laudate deserturile. 

Irina Bucur se declara o gurmanda si o pofticioasa, care poate trai fara mancare, dar nu fara prajituri. inca din copilarie, pregatea biscuiti cu umplutura de bezea pentru fratele ei, care trebuia sa ii manance obligat. A crescut incojurata de mancare gatita si prajituri de casa, iar acest obicei l-a preluat si ea. Nu trece o saptamana fara sa puna mixerul la treaba macar de doua, trei ori. 



Ionela Cristea a inceput sa porneasca cuptorul pentru a prepara deserturi delicioase dupa ce a fost dezamagita de prajiturile cumparate dintr-o cofetarie. Ionela se implica activ in dezvoltarea comunitatii rome si isi doreste sa devina un exemplu pozitiv pentru semenii sai prin reusitele proprii. 

Daniel Ioan a crescut cu dor de cozonac. Mama lui nu stia sa faca, iar de sarbatori mai primea de la vecini cate o felie de cozonac facut in casa. Gustul i-a ramas intiparit in minte, iar tocmai acest produs l-a motivat sa se apuce de gatit, fiind si primul dulce pe care l-a facut. Cofetaria a inceput ca un hobby pentru el, iar acum isi petrece foarte mult timp, descoperind retete noi. 

Cei 12 concurenti sunt pregatiti sa intre in competitia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania, sa impresioneze juratii prin deserturile lor, insa nici nu isi imagineaza ce emotii puternice ii asteapta!

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!