- Cum ti-ai descoperit pasiunea pentru cofetarie/patiserie?

- Pasiunea am descoperit-o din intamplare, intrand pe un grup de pe internet, sau nu chiar din intamplare, deoarece de mic stateam cu bunica cand facea ceva dulce si imi placea, dar nu mi-am imaginat niciodata ca eu voi reusi sa fac asa ceva.

- Ce te-a determinat sa participi la aceasta competitie?

- Curiozitatea, ea m-a determinat sa particip la aceasta competitie, apoi dorinta de a incerca ceva nou si mai ales faptul ca vroiam sa invat lucruri noi.

- Cum ai facut trecerea de la domeniul in care activai la prajituri?



- Inainte de a incepe prajituritul faceam bijuterii hand-made, dar odata ce am inceput cu dulciurile, bijuteriile au trecut pe planul doi, iar mai tarziu aproape deloc. Acum rar mai confectionez cate ceva, dar si cand o fac imi doresc sa iasa la fel de bine ca o prajitura, la fel de bine ca inainte.

- Cu ce preparat ai reusit sa impresionezi juratii pentru a intra in cortul Bake Off Romania? Descrie putin ce contine. 

- Pe jurati am reusit sa-i conving cu un tort alcatuit din blat de turta dulce cu o crema fina de branza si ciocolata alba. Intr-un cuvant nu i-am impresionat neaparat prin aspect, care din punctul meu de vedere era putin ratat, ci consider ca am reusit sa ii impresionez cu gustul tortului si sa-i surprind cu acea combinatie.

- Care a fost primul gand cand ai intrat in cortul Bake Off Romania?

- Primul gand cand am intrat in cort a fost, sa fim seriosi pentru a castiga, gand pe care, probabil, l-am avut toti concurentii. Apoi incet, incet, inaintand la bancul de lucru am realizat ca nu premiul e totul. Am inceput sa-mi doresc sa plec cat mai tarziu, dar sa plec cu un bagaj de cunostinte in dulciuri si cu o multime de prieteni.

- Cum a fost experienta Bake Off Romania pentru tine?

- Pentru mine, ca si copil de 16 ani, Bake Off Romania a fost cea mai extrema experienta, dar totodata si cea mai tare. Chiar daca cateodata era greu sau lucrurile nu ieseau, totul se termina cu bine si experienta continua.

- Ce iti trecea prin minte in momentul jurizarii? Dar cand veneau juratii la bancurile de lucru?

- In timpul jurizarilor, in marea majoritate a datilor, ori ca mergeam eu la masa juriului, ori ca veneau ei la mine, mereu realizam ceea ce gresisem, chiar in momentul in care ma apropiam de masa sau se apropiau ei de bancul meu, si incercam sa transpun in minte cum ar fi aratat acel preaparat cu toate sfaturile primite, care de multe ori era spectaculos, bine in minte, ca daca era si in realitate era bine.

- Care a fost cea mai dura proba pentru tine?

- Cea mai dura proba pentru mine a fost proba cozonacilor si a painii, deoarece nu mai facusem niciodata si pentru ca in timpul probei am primit niste sfaturi care m-au incurcat, panicandu-ma. Apoi, au urmat majoritatea probelor in care exista carne.




- Povesteste-ne o intamplare haioasa de la filmari.

- Nu pot spune ca a existat o intamplare haioasa in special, sau poate ca nu imi amintesc acum, dar cu siguranta, de fiecare data cand eram la jurizare si stateam langa Marinela sau aveam bancurile alaturate, muream de ras, pentru ca are cele mai tari glume, cele mai amuzante replici si un stil de zile mari in care le spune. 

- Ce alte hobby-uri ai inafara de cofetarie/ patisserie?

- Alte hobby-uri ar mai fi fotografia culinara, dansurile populare, fotografia, in general, si rar bijuterii hand-made.

- Spune-ne trei lucruri pe care telespectatorii nu le stiu despre tine.

- Probabil ca telespectatorii nu stiu ca la liceu am profil intensiv informatica, ca imi plac foarte tare animalele, oricare ar fi ele, si nu suport oamenii prefacuti.

- Care este preparatul cu care te mandresti cel mai tare?

- Nu am un preparat cu care sa ma mandresc cel mai tare, deoarece la fiecare preparat incerc sa dau tot ce e mai bun pentru a iesi mai bine ca precedentul.

- Care este reteta ta preferata?

- Nu am o reteta preferata, orice reteta care imbina gusturile mele si preferintele la arome este perfecta pentru mine.

- Daca ai fi un produs de patiserie/cofetarie ce ai fi?

- Probabil ca as fi un ecler.

- Un mesaj pentru telespectatori

- Nu conteaza varsta, atata timp cat pasiunea este mare. Am auzit de multe ori, si probabil ca voi mai auzi "Da, uite, are 16 ani si face ce face, probabil ca e fake si i le face cineva", nu conteaza, chiar deloc, daca exista pasiune cu ajutorul ei puteti trece peste orice.

- Care este Cheful de care iti era frica?

- Nu este unul singur, de toti imi era frica deoarece fiecare e altfel, fiecare are alte gusturi, alte dorinte si fiecare vrea sa vada altceva de la noi.

- Care a fost prima prajitura facuta si pentru cine a fost?

- Prima prajitura a fost facuta pentru familie, ceva cu nuca, rahat si foi de napolitana, apoi a urmat o reusita, de Craciun am facut o casuta de turta dulce, tot pentru familie, cu care am impresionat.