Stiri


	Bake Off Romania a ajuns la jumatatea concursului. Ionela Cristea a parasit competitia
04 Aprilie 2016, 20:30 / 0 comentarii

Bake Off Romania a ajuns la jumatatea concursului. Ionela Cristea a parasit competitia

"Bake Off Romania" a ajuns deja la jumatatea concursului. Presiunea este din ce in ce mai mare, iar batalia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania este in plina desfasurare.


	Presiune la Bake Off Romania
01 Aprilie 2016, 12:03 / 4 comentarii

Presiune la Bake Off Romania

Bake Off Romania a ajuns deja la jumatatea concursului! Presiunea pentru a merge mai departe catre titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania este din ce in ce mai mare, iar batalia pentru un loc in cort incepe sa dospeasca. 

Marinela Sarchizian a parasit cortul Bake Off Romania 29 Martie 2016, 12:16 / 0 comentarii

Marinela Sarchizian a parasit cortul Bake Off Romania

In cortul Bake Off Romania, saptamana a inceput cu multa voie buna si, cel mai important, cu provocari inedite pentru cei 8 concurenti ramasi in concurs, care au fost nevoiti sa gateasca fara faina de grau, un ingredient esential in cofetarie si patiserie! 

INTERVIU EXCLUSIV cu Marinela Sarchizian: ce a declarat dupa ce a parasit cortul Bake Off Romania 29 Martie 2016, 11:41 / 1 comentarii

INTERVIU EXCLUSIV cu Marinela Sarchizian: ce a declarat dupa ce a parasit cortul Bake Off Romania

Marinela Sarchizian nu a reusit sa ii impresioneze pe cei trei jurati Bake Off Romania in proba eliminatorie, motiv pentru care a parasit competitia.

Reteta de tort sarat le-a pus in dificultate, iar Marinela a gresit cel mai mult si a parasit cortul Bake Off Romania 28 Martie 2016, 22:28 / 0 comentarii

Reteta de tort sarat le-a pus in dificultate, iar Marinela a gresit cel mai mult si a parasit cortul Bake Off Romania

Opt concurenti au ramas in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator si marele premiu de 25.000 de euro, iar pretentiile celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu au crescut semnificativ in cea de-a cincea editie a emisiunii, la finalul careia un participant a ratat sansa pentru castigarea marelui premiu.

Provocari inedite in cortul Bake Off Romania. ACUM, numai la PROTV 27 Martie 2016, 10:02 / 0 comentarii

Provocari inedite in cortul Bake Off Romania. ACUM, numai la PROTV

Au mai ramas doar 8 concurenti in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator si marele premiu de 25.000 de euro, iar pretentiile celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu cresc de la o editie la alta, pentru a-i determina pe cei ramasi in concurs sa evolueze si sa demonstreze ca merita cu adevarat marele premiu.

Ce a declarat Carmen Manu dupa ce a parasit cortul Bake Off Romania INTERVIU EXCLUSIV 22 Martie 2016, 14:59 / 0 comentarii

Ce a declarat Carmen Manu dupa ce a parasit cortul Bake Off Romania INTERVIU EXCLUSIV

Carmen Manu nu a reusit sa impresioneze juratii, nici prin gust, nici prin aspect la proba eliminatorie din editia de luni seara, asa ca a parasit competitia.

Carmen a parasit cortul Bake Off Romania dupa o lupta stransa si multe emotii 22 Martie 2016, 12:11 / 0 comentarii

Carmen a parasit cortul Bake Off Romania dupa o lupta stransa si multe emotii

Creativitatea, tehnica, emotia si maiestria in bucatarie au fost elementele principale ale editiei de ieri seara, in care concurentii au trebuit sa isi dovedeasca priceperea in manuirea ciocolatei. Editia Bake Off Romania de aseara a adus in fata telespectatorilor retete savuroase pe baza de ciocolata. Cel mai senzual ingredient, ciocolata, a scos la iveala emotii si a ridicat nivelul tensiunii pentru cei 9 concurenti ramasi in concurs, aducand cu sine si o noua eliminare: Carmen. 

Soarta lor a fost decisa de o prajitura care ne duce cu gandul la copilarie. Cine a parasit cortul Bake Off Romania 21 Martie 2016, 20:30 / 0 comentarii

Soarta lor a fost decisa de o prajitura care ne duce cu gandul la copilarie. Cine a parasit cortul Bake Off Romania

Presiunea din cortul Bake Off Romania creste de la o saptamana la alta, iar concurentii devin din ce in ce mai constienti ca isi pot pastra locul in competitie doar daca exceleaza in tainele cofetariei.