Stiri

Tensiunea incepe sa dospeasca in cortul Bake Off Romania 04 Martie 2016, 14:04 / 2 comentarii

Tensiunea incepe sa dospeasca in cortul Bake Off Romania

Luni seara, de la 20:30, cei 11 concurenti ramasi in cursa pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania, vor trece prin noi probe de foc, care le vor pune la incercare abilitatile. Daca oamenii credeau ca este simplu sa prepari produse de cofetarie si patiserie, pentru ca oricine poate face acasa un pandispan sau niste clatite, editia Bake Off Romania de luni va demonstra ca exista foarte multe ecuatii de rezolvat pana se ajunge la produsul perfect, iar tensiunea incepe sa se instaleze la bancurile de lucru. 

Bake Off Romania a pornit cuptoarele! A inceput competitia pentru cautarea celui mai bun cofetar amator din Romania! 01 Martie 2016, 12:32 / 0 comentarii

Bake Off Romania a pornit cuptoarele! A inceput competitia pentru cautarea celui mai bun cofetar amator din Romania!

Ieri seara, fenomenul Bake Off Romania a cuprins intreaga tara! 12 concurenti, Adrian, Mariana, Erika, Robert, Carmen, Cristian, Mihaela, Petre, Marinela, Irina, Ionela si Daniel, au intrat in lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania si marele premiul de 25.000 de euro! 

3 concurenti propusi spre eliminare si 3 torturi reinterpretate. Juriul a decis ca unul dintre ei sa plece acasa 29 Februarie 2016, 22:30 / 3 comentarii

3 concurenti propusi spre eliminare si 3 torturi reinterpretate. Juriul a decis ca unul dintre ei sa plece acasa

In prima editie "Bake Off Romania", 12 concurenti si-au aratat abilitatile de cofetari in fata unui juriu pretentios, fromat din Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu.

Pe locuri, fiti gata, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania! 28 Februarie 2016, 16:09 / 2 comentarii

Pe locuri, fiti gata, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

LUNI ia startul Bake Off Romania! De la 20:30, concurentii vor intra in cortul Bake Off Romania si vor simti pentru prima data emotiile probelor. In fiecare editie, cei 12 concurenti vor avea de parcurs cate trei probe, existand in plus si o proba eliminatorie, la finalul careia un concurent va parasi cortul Bake Off Romania!

INTERVIU EXCLUSIV cu Tudor Constantinescu, juratul "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care incepe luni, la ProTV 28 Februarie 2016, 14:41 / 0 comentarii

INTERVIU EXCLUSIV cu Tudor Constantinescu, juratul "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care incepe luni, la ProTV

Incepand cu 29 februarie, "Bake Off Romania" va aduce in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie!

Cei 12 concurenti sunt pregatiti sa intre in competitia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania! 26 Februarie 2016, 14:20 / 0 comentarii

Cei 12 concurenti sunt pregatiti sa intre in competitia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania!

Au mai ramas trei zile pana la startul Bake Off Romania! Luni, 29 februarie, de la 20:30, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu sunt pregatiti sa jurizeze primele probe in cortul Bake Off Romania, iar Nicolle Stanese este gata sa le spuna pentru prima data celor 12 concurenti: Porniti cuptoarele! 

Tudor Constantinescu, juratul pasionat de la Bake Off Romania 26 Februarie 2016, 09:38 / 3 comentarii

Tudor Constantinescu, juratul pasionat de la Bake Off Romania

Tudor Constantinescu, specialistul in ciocolata, cel care a reusit sa educe gustul romanilor catre produse rafinate, se pregateste sa dea startul jurizarii, luni, 29 februarie, de la 20:30, in cea mai dulce competitie – Bake Off Romania.

Bake Off Romania, cea mai dulce competitie culinara 25 Februarie 2016, 14:02 / 0 comentarii

Bake Off Romania, cea mai dulce competitie culinara

Bake Off Romania este show-ul care aduce pasiunea pentru cofetarie si patiserie, talentul, competitia, gustul si aroma celor mai savuroase deserturi in casele tuturor romanilor.