Stiri

Tudor Constantinescu, despre "Bake Off Romania". Cea mai dulce competitie culinara, din 29 februarie, la ProTV 18 Februarie 2016, 08:49 / 1 comentarii

Tudor Constantinescu, despre "Bake Off Romania". Cea mai dulce competitie culinara, din 29 februarie, la ProTV

Din 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, Bake Off Romania porneste cuptoarele pentru cea mai dulce competitie culinara! Telespectatorii vor avea parte de multe surprize, vor descoperi retete inedite si vor vedea cum un produs banal se poate transforma prin creativitate intr-o opera delicioasa.

Alex Stan, despre rolul sau de jurat la Bake Off Romania. Cum si-a descoperit pasiunea pentru cofetarie 17 Februarie 2016, 14:53 / 0 comentarii

Alex Stan, despre rolul sau de jurat la Bake Off Romania. Cum si-a descoperit pasiunea pentru cofetarie

Bake Off Romania, show-ul care aduce pasiunea pentru cofetarie si patiserie, talentul, competitia, gustul si aroma celor mai savuroase deserturi in casele tuturor romanilor, se pregateste de lansare, in curand, la PRO TV.

Simona Pope, despre calitatea de jurat la "Bake Off Romania". Care este primul desert pe care a invatat sa il faca 16 Februarie 2016, 12:26 / 0 comentarii

Simona Pope, despre calitatea de jurat la "Bake Off Romania". Care este primul desert pe care a invatat sa il faca

Incepand cu 29 februarie, "Bake Off Romania" va aduce in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie!

Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania! 15 Februarie 2016, 15:03 / 0 comentarii

Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

Bake Off Romania va debuta pe 29 februarie, de la 20:30, la PRO TV, aducand in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie culinara!

INTERVIU EXCLUSIV cu Nicolle Stanese, gazda "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care va incepe pe 29 februarie 11 Februarie 2016, 15:50 / 2 comentarii

INTERVIU EXCLUSIV cu Nicolle Stanese, gazda "Bake Off Romania". Cum a descris show-ul care va incepe pe 29 februarie

Incepand cu 29 februarie, "Bake Off Romania" va aduce in casele romanilor cei mai hotarati concurenti, o gazda fermecatoare, un decor de poveste, trei jurati specializati in cofetarie si patiserie, cele mai interesante probe si cele mai inedite retete de deserturi, in cea mai dulce competitie!

Simona Pope, artista din juriul Bake Off Romania 08 Februarie 2016, 15:25 / 0 comentarii

Simona Pope, artista din juriul Bake Off Romania

Bake Off Romania, cea mai dulce competitie culinara, le va arata telespectatorilor, in curand, la PRO TV, noi perspective, retete, cele mai ingenioase deserturi si reintepretari ale unor prajituri clasice. 12 concurenti au trecut zilnic prin probe de foc, prin emotii de care nu se credeau capabili, totul pentru a le demonstra celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu ca merita sa mearga mai departe in competitia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania!

Alex Stan, juratul perfectionist de la Bake Off Romania 05 Februarie 2016, 14:43 / 2 comentarii

Alex Stan, juratul perfectionist de la Bake Off Romania

Cel mai bun show culinar in materie de deserturi, Bake Off Romania, ce poate fi vazut in curand, la PRO TV, ii va introduce pe telespectatori in lumea fascinanta a deserturilor! Cofetari amatori din toate colturile tarii au incercat sa obtina un loc in cortul Bake Off Romania, insa numai 12 au reusit sa intre in competitia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din Romania si sa isi prezinte preparatele in fata celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu.

Bake Off Romania incepe, in curand, la PROTV 04 Februarie 2016, 16:11 / 6 comentarii

Bake Off Romania incepe, in curand, la PROTV

 
Bake Off Romania, show-ul care aduce pasiunea pentru cofetarie si patiserie, talentul, competitia, gustul si aroma celor mai savuroase deserturi in casele tuturor romanilor, se pregateste de lansare. In curand, la PRO TV, talentul, determinarea si ambitia celor 12 concurenti le vor aprinde telespectatorilor pasiunea pentru deserturi, facand sa miroasa in intreaga Romanie a torturi, tarte, cornuri, briose si alte delicatese.
PRO TV a achizitionat un nou format culinar savuros: Bake Off 09 Septembrie 2015, 15:40 / 4 comentarii

PRO TV a achizitionat un nou format culinar savuros: Bake Off

PRO TV a achizitionat de la BBC Worldwide licenta de productie a unui nou show culinar de exceptie, cu rezultate remarcabile la nivel mondial. Bake Off Romania, cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucura de un succes rasunator pe piata din Marea Britanie, dar si pe cea internationala.