Nicolle Stanese, gazda emisiunii, le-a pregatit concurentilor o mare surpriza in editia de luni. Daca pana acum au avut de pregatit un preparat anume sau au fost axati pe un ingredient vedeta, de aceasta data, concurentii vor trebui sa se descurce fara... faina de grau – un ingredient esential in cofetarie si patiserie. 

Oana Cuzino va fi alaturi de concurenti, pentru a le aduce ingrediente sanatoase pe care cei opt sa le foloseasca intr-un mod creativ in preparatele lor. Nici proba eliminatorie nu se va lasa mai prejos la capitolul provocari: pentru prima data, cei trei concurenti propusi spre eliminare vor trebui sa prepare un produs inedit fara nicio reteta pe tabla, ci doar numele produsului. 

Telespectatorii vor vedea, luni, de la 20:30, ce alte provocari vor primi concurentii, ce retete inedite vor aborda si ce combinatii de gusturi savuroase vor face in preparatele lor. Nu va lipsi nici surpriza Ionelei, o lectie de dans oriental, pentru un plus de distractie la mesele de lucru. Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!