Dulce si sarat sunt cuvintele cheie pentru un nou spectacol al simturilor si al gusturilor. Tarta este preparatul editiei, iar concurentii si-au dat examenul de maiestrie in combinatia ingredientelor si diversitatea gusturilor, pentru a prezenta cele mai bune preparate celor trei jurati, Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu. 

„Trebuie sa gasim si valiza lui Nea Marin pe aici!”, „Hai ca e un haos constructiv, da-i drumul!”, „Tema nu este omleta!”, sunt doar cateva replici date de jurati in timpul probelor. 

Proba tehnica vine cu o noua provocare, de aceasta data un preparat propus de Tudor Constantinescu: „Un preparat clasic, delicios, la care tin foarte tare si pe care, dupa parerea mea, orice cofetar amator ar trebui sa stie sa il faca!”. Carismaticul Florin Busuioc va fi prezent in cortul Bake Off Romania pentru a le da concurentilor tema probei de creativitate, insa nu oricum, ci printr-o ghicitoare. Voia buna nu va lipsi, chiar daca tensiunea va fi la cote maxime. Nicolle Stanese va fi alaturi de concurenti pentru a-i incuraja si a le da forta sa continue batalia gusturilor. 

Si in aceasta editie, trei concurenti vor ajunge in proba eliminatorie, iar cel care nu va reusi sa impresioneze juriul va parasi competitia.

Perfectiune in fiecare detaliu, imaginatie contra cronometru, dans, savoare, texturi, creme delcioase, dar si adevarate dezastre culinare se vor vedea luni, de la 20:30, intr-o noua editie Bake Off Romania, un show plin de caldura, glazurat cu probe de foc!

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!