Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!

Incepand cu 29 februarie, porniti cuptoarele! Incepe Bake Off Romania!
Data: 15 Februarie 2016

Echipa de productie, formata din peste 100 de oameni, a reusit sa realizeze, intr-un timp record, un decor de vis in care imaginatia concurentilor a prins viata, pentru a crea deserturi spectaculoase. 11 consultanti din domeniul gastronomiei si HORECA au adus un aport important la rezultatul final. 7 camere HD, o macara telescopica cu cap panoramic in doua axe, adusa special din Bulgaria pentru acest proiect, au strans peste 1500 de ore de material brut. Masinile care au asigurat transportul echipei in locatie au adunat aproximativ 65.000 de kilometri in total, la finalul perioadei de filmare. 

Cortul Bake Off Romania, cu o suprafata de 525 metri patrati, are un decor superb, plin de culoare, cu detalii care transpun telespectatorii intr-o lume dulce, special gandit pentru a se potrivi perfect cu formatul. 

Pentru preparatele concurentilor s-au folosit ca materii prime aproximativ 75 kilograme de margarina si unt, 300 kilograme de faina, 450 kilograme de zahar, 300 litri de lapte, 50 kilograme pasta de zahar. 

Emisiunea a fost realizata de casa de productie Cloud9film, care a reusit sa adune rezultate remarcabile intr-un timp foarte scurt, avand deja doua scurt metraje prezente la festivalul de film de la Cannes in sectiunea short film corner, in 2014 si 2015.

Bake Off Romania – Porniti cuptoarele!
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies